045 106 3066info@heidiekroos.fiEroon kivuista ja lihasjännityksistä!

Fysioterapia

Etusivu / Fysioterapia

Mitä se on?

Fysioterapia on fysioterapeuttiseen tutkimukseen ja asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen perustuvaa toiminta- ja liikuntakykyä edistävää hoitoa ja ohjausta. Asiakkaalle valitaan oireiden ja tavoitteen mukaan sopivat hoitomenetelmät, joita voivat olla mm. terapeuttiset harjoitteet, liikehoito, manuaalinen käsittely, kuten hieronta tai kivun hoito esimerkiksi akupunktiolla.

Mihin sitä käytetään?

Fysioterapiaa voidaan käyttää erilaisiin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon, kuten lihas- ja nivelkipuihin, sekä neurologisten sairauksien ja oireiden kuntoutukseen, kuten MS-tauti, CP-vamma, välilevytyrä.

Kuka sitä voi tehdä?

Fysioterapian suorittaa laillistettu fysioterapeuttilue lisää Wikipediasta, joka on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinnonlue lisää Wikipediasta.

Saako siitä tukea?

Fysioterapiasta saa korvausta Kelasta lääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä. Lähete on voimassa vuoden kirjaamispäivästä lähtien. Fysioterapiaan voi tulla myös ilman lähetettä, mutta silloin siitä ei saa kelan korvausta.
Ota yhteyttä

Lähetä minulle viesti niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.